WELCOME HOME | take off your shoes, please.

martes, 8 de septiembre de 2009

Adagreed.com: treu-ne fruit del teu temps lliure (o això diuen)


http://www.adagreed.com

Un portal en el que us conviden a registrar-vos i a donar la vostra opinió sobre una sèrie d'anuncis (normalment, spot o gràfica). A canvi, aneu acumulant adlooks (punts), amb els quals, un cop tens 2,300 milions (està sonant Dr. Calypso, disculpeu la referència), et regalen una samarreta (es poden consultar els regals, i no és literalment una samarreta, però vaja...).

La qüestió és que es tracta d'un portal des del qual un pot veure -de manera aleatòria, això sí-, tot un bon grapat d'anuncis, i alguns d'ells, extrangers i força interessants.

Desconec qui porta això i quines són les seves intencions reals: fer al Madrid campió de la Intertoto, etc. Tan bon punt tingui més informació, la aniré penjant.


POSTDATA:

- Modificació de la cançó de la setmana, de la foto de la setmana i de la web de la setmana. Tot d'una! I tot té un sentit: concert de LOL pròximament, edició en DVD del directe del Live at Reading de Nirvana (gallina de piel...i ja està a YouTube) i una reiteració, doncs ja en vaig parlar (però quina meravella!)

0 comentarios: