WELCOME HOME | take off your shoes, please.

lunes, 19 de enero de 2009

...que Ecottage abre nuevas puertas.


Ecottage és la nova essència de l'arquitectura. Prenent com a referent les construccions típicament rurals angleses, canadenques i d'altres indrets anglosaxons, Ecottage dóna resposta a aquells que recerquen una alternativa a les formes d'arquitectura convencionals. Des d'Ecottage fugim del formigó, de la pol·lució i de les grans construccions futils.

Bodegó:

Des d’Ecottage hem apostat per la filosofia no name. Pretenem retornar a l’arquitectura la seva vessant més humana i funcional, fugint dels grans concursos, premis internacionals i de grans figures de renom. Entenem les llars com refugis, i per tant, busquem la practicitat, la comoditat i la funcionalitat. Ecottage és la materialització d’un somni fet realitat, i ara, és a l’abast de tothom.

Gràfica:

L’aplicació de la fórmula Ecottage es fa visible des de lofts fins a botigues, passant per urbanitzacions, blocs de vivendes modulars o vivendes unifamiliars. Recentment, Ecottage ha estat protagonista en la darrera edició de la Volvo Ocean Race a València amb la construcció d’una macro-botiga per a Puma.

Web:

Packaging (clau electrònica):

0 comentarios: